Over

 

Welkom bij SUP Skool Dokkum.

Wij laten je Dokkum beleven vanaf de SUP

Dokkum heeft unieke hotspots die we je graag laten zien. In 1,5 uur kun je een prachtig rondje suppen of kanovaren. Ervaar de historische binnenstad vanaf het water.

“Zelf noem ik Dokkum – AmsterdamXS” – Jacqueline Visser

Wij hebben de stadsgrachten, de grachtenpanden, de winkelstraatjes met boetiekjes, hotels, B&B’s en terrasjes en dat allemaal op loopafstand. Maar wij hebben veel meer unieke hotspots; de molens de bolwerken, bierbrouwerijen, Bonifatiuskappel, een 600 jaar oude kerk en in onze achtertuin ligt de Waddenzee Werelderfgoed met Schiermonnikoog en Ameland. En natuurlijk het Lauwersmeer waar in 2021 onze SUP-boads weer voor u klaarliggen bij Siblu Lauwersoog. Een unieke stad met historie van de Admiraliteit, Biergeschiedenis en Bonifatius.

Wij vertellen je graag meer over de parels van het Noard East Fryslân. 

Stand Up Paddling (SUP) is jezelf staande op een board voortbewegen d.m.v. een peddel. Suppen is ontspannen bezig zijn in de buitenlucht, fun op het water en bovenal een total body workout. 

SUP Skool Dokkum verzorgt voor jong en oud Beginnerslessen, Clinics, Vervolg- / Techniek lessen, Friday Night SUP, Full Moon SUP, Tourtochten, SUP Yoga en andere SUP activiteiten in en rond Dokkum.

Voor een vrijgezellenfeest, personeelsuitje, vriendinnen feest of een andere gelegenheid is SUPpen bij uitstek een geschikte activiteit. SUP Skool Dokkum maakt het mogelijk!

Wilt u meer weten over SUPpen en de mogelijkheden? Neem gerust contact op.

Graag tot ziens op de SUP.

Jacqueline Visser
gecertificeerde SUP instructeur van het Watersportverbond & Paddlefit instructeurs en in bezit van EHBO-certificaat. 

Mijn naam is Jacqueline Visser; sinds september 2016 heb ik SUP Skool Dokkum opgericht om mijn enthousiasme voor de SUP sport met jullie te delen. 
Samen met een enthousiast Team willen we onze enthousiasme voor de SUP sport uitdragen. Dit doen we d.m.v. het organiseren van lessen,Jacqueline suppen-4profiel techniektrainingen, clinics, bedrijfsuitjes en andere SUP activiteiten.
Jacqueline is een gecertificeerde SUP instructeur van het Watersportverbond & Paddlefit instructeur. 

 

 

 

 

SUP-instructeurs 

De SUP-activiteiten verzorg ik inmiddels met een mooi team 

 

 

 Van links naar rechts; Jacqueline, Astrid, Attie, Conny

SUP Cleanup
Daarnaast zorgen we ervoor dat de grachten schoon blijven van zwerfafval. Zo houden we elk jaar een SUP cleanup in het voor – en najaar. En nemen we tijdens elke SUP-activiteit zwerfafval mee. Door een stukje bewustwording willen we aandacht vragen voor zwerfafval en de plastic soup. In april 2021 hadden we de dames van SUP cleanup.nl te gast in Dokkum. Maar liefst 23 kg werd uit het water gevist. 

In SUPtember 2021 heb ik  de SUP Elfstedentocht – de SUP11CityTour gedaan voor een goed doel “De MEM-Bear”.  Ik heb 11 MEM-Bearen bij elkaar gesupt en gedoneerd aan bijzondere mensen met Dementie.
Lees voor meer info mijn blog hierover>>